Nuorisotoiminta

Iloiset ja aktiiviset!
Kuva lainattu osoitteesta: http://www.jhl.fi/portal/fi/aluetoimistot/ita-suomi/ita-suomen_nuorisotoiminta/

Nuorisotoiminta alueellamme

Nuoret ovat erittäin tervetulleita mukaan JHL 135:n toimintaan!

Suosittelemme lämpimästi myös alle 35-vuotiaille Nuorten jaoston tapahtumiin osallistumista.

Nuorten jaoston toiminta kokoaa JHL:n paikallisten yhdistysten nuoret samaan porukkaan riippumatta siitä, mihin alueemme yhdistykseen kuulut (kurkkaahaan jäsenkortistasi yhdistysnumero, joka voi olla esim. 135, 212 tai 310, se on hyvä tietää muutenkin). Yhdistysnumerolla ei kuitenkaan ole väliä jaoston toiminnassa, riittää että olet JHL:n nuori jäsen Itä-Suomen alueella.

Energiaa ja naurua nuorilla riittää, kannattaa tutustua!

Näppärimmin saat tietoa nuorten tapahtumista ja kokoontumisista Facebookista liittymällä JHL:n Itä-Suomen nuoret -ryhmään ja aluetoimiston sivuilta nuorisotoiminnan kohdasta löytyvästä Toimintakalenterista!

Turvaa selustasi!

Miksi et liittyisi kun tarjolla on kaikille alle 30-vuotiaille:

• Vahva yhteiskunnallinen edunvalvoja
  • Ammattialatoimintaa